Modern polarforskning med SMVJ – 24 april kl 18

Kom och hör mer om nästa polarexpedition och ett unikt svenskt initiativ!

Vid årsmötet i mars fick vi höra Bea Uusma berätta om Andrées polarexpedition och hur illa det gick för de modiga männen på den tiden. Betydligt bättre resultat kan modern svensk polarforskning visa upp.

Den 24 april gör vi ett besök hos Polarforskningssekretariatet, där chefen Björn Dahlbäck berättar om polarexpeditionen SWERUS–C3 som i sommar går till Arktiska oceanen. Dessutom hör vi om det nyligen lanserade arktiska innovationsinitiativet.

Plats: Polarforskningssekretariatet, af Pontins väg 6, hus 4, på Djurgården. Spårvagn nr 7 mot Waldemarsudde, stig av vid hållplats Skansen och promenera cirka 100 meter fram till af Pontins väg som går ner till höger.

Tid: 24 april kl 18.00

Anmälan: Senast 17 april till Anna Larsson, 070-6610912 eller anna.larsson@sr.se

Föreningen står för lättare förtäring .

Välkomna!