Sök resestipendium till fysikkonferens

Är du intresserad av den senaste forskningen inom fysik?
Resestipendium till Lindau Nobel Laureate Meeting går att söka till den 15 mars. Mötet, som i år har temat fysik, går av stapeln den 30 juni till och med 5 juli. Stipendiet omfattar boende i upp till fem nätter och resekostnader till Lindau i Tyskland. Förutom aktuell forskning inom fysik generellt, fokuserar mötet på kvantfysik och kvantteknologier, fysikbaserade lösningar på energiutmaningen och AI inom fysik. Information om hur du ansöker finns här.

72nd Lindau Nobel Laureate Meeting,
Picture/Credit: Julia Nimke/Lindau Nobel Laureate Meetings

Om årets Lindau Nobel Laureate Meeting, det 73:e i ordningen:
This year, up to 600 Young Scientists from around 100 countries will meet more than 30 Nobel Laureates, including some of the most recent recipients of the Nobel Prize. The programme will include numerous Lectures, Panel Discussions, and Agora Talks. In addition, there will be plenty of opportunities for informal exchange with the meeting participants on the fringes of the sessions as well as during the social events. The communications team will try to arrange for interview appointments with Nobel Laureates and Young Scientists.